JSH Lancome

JSH Lancome är efter Lancier - Indoctro - Nimmerdor. Född 2007. Valack, svartbrun. Blir ca 175 cm mkh.
JSH Lancome är helbror till JSH LeBeau som gjort ett godkänt 30-dagarsprov i Tyskland. Vi har valt att ta det lugnt med honom eftersom han har växt i omgångar.

Han är mycket väluppfostrad och lätt att hantera i alla lägen. Han är grundriden och inhoppning hann påbörjas innan vintervilan. Vi kommer inom kort att starta utbildningen med sikte på utomhussäsongen.
Han har shivering bak, något som inte påverkar honom i ridningen. Klinikbesiktad ua. Pris: 50 000.
Supertramp xx

Svart mycket välmeriterad fullblodshingst som är godkänd i Oldenburg, Rheinland-Westfalen och i Tyska Angloarabförbundet. Dessutom så är han godkänd utan restriktioner, dvs han får betäcka obegränsat med ston, något som är mycket ovanligt för en fullblodshingst i Tysk varmblodsavel! Han har bland annat vunnit St. Moritz Grand Prix två ggr i rad, 2004 0ch 2005. Han började inte verka i aveln förrän förrän 2006, så avkommorna har inte hunnit visa sig så mycket än. Pris: 165000 kr.

Quick Dancer II

Quick Dancer II e. Quick Star xx - Raimond - Ladykiller xx - Heidsick. Född -89. Avelshingst, godkänd i Deutsche Sportpferdeverband samt i ett holländsk förbund. 165 cm mkh, mörkbrun, nästan svart. Mycket ädel typ med lätta rörelser. Egna meriter med segrar till och med svår dressyr.
Han är snäll och lätthanterlig och fungerar utmärkt både genom AI och naturlig betäckning. Han har endast verkat i aveln sedan -05, så avkommorna har inte hunnit visa sig så mycket än.Han präglar avkommorna med sin lätthet, typ, temperament och färg.
Säljes till gott hem som avelshingst/läromästare för lättare ridning.
Pris: 75000 kr. Eventuellt kan ett dressyrstammat föl eller ettåring tas i inbyte.

SÅLD