Susie Q FLB

E. Salient xx - Gold Loewe - Labrador
F-91, skm, 169 cm mkh.
Salient xx leasades till holsteineraveln av den legendariske Maas J Hell, och hann bara verka i aveln ett fåtal säsonger. Gold Loewe är en av de främsta sönerna till legendaren Gotthard och Labrador är efter Der Loewe. Susie Q´s mor och mormor har bägge gått svår hoppning.
Susie Q själv tävlades tom 1.30 men tävlingskarriären fick avbrytas pga inkar i sadelgjordsläget.
Som ridhäst hade hon ett hjärta av guld, och hoppade på träning som högst 1.70!
En fantastisk känsla, vi var enormt samspelta.
Susie Q har haft fyra avkommor, den första efter Almeto Z är placerad i 1.30 och den andra är vår egen uppfödning JSH Clandestino.
-08 föddes Splendid Splash e Lancier 987, uppf/äg Kristin Gantzert -09 fick hon ett föl e. Camaro M, uppf/äg Kristin Gantzert. Susie Q seminerades med JSH Centesimo I och tog sig på en seminering. Om allt går som det ska så är det dags för föl i april.

Susie Q nedkom med ett stoföl som fått namnet JSH Centessie.

Susie Q har pga åldersrelaterade besvär avlivats.TH Tessa

E. C-Indoctro - Nimmerdor - Zuidhorn
F-01, Br m stj, 174 cm mkh.
Premierad Ster med ett avelsindex på 122.
Tessa blev tredjeplacerad exteriört vid treårstesten i Holland. Hon är efter C-Indoctro, som leder hoppindex i sin åldersgrupp. C-Indoctro ligger på fjärde plats i totala världsrankinglistan i hoppning! Hennes morfar Nimmerdor blev utnämnd till århundradets hingst i Holland och tävlades i internationell svår klass. Även Zuidhorn är en framstående producent av sporthästar.
På grund av en skada har Tessa inte kunnat visa vad hon går för i sporten.
Föllista
-06 Hingstföl e. Lancier 987, JSH Le Beau. Klass 1 fölmönstring och uttagen till SSHS elitauktion med mycket fina vitsord från Royne Zetterman!
-07 Hingstföl e. Lancier 987, JSH Lancome.
-08 Stoföl e. Lancier 987, JSH Treasure.
-09 Var dräktig med Lancier, kastade tyvärr på 120 dygn. TH Tessa har tyvärr avlivats pga hennes gamla skada. Vi kommer att sakna henne, en enorm personlighet och ett fantastiskt avelssto.
Vi kommer att spara hennes dotter, JSH Treasure, som kommer att föra hennes värdefulla gener vidare i kombination med vårt slagskepp Lancier 987!

Athletica

E. Athlet Z - Follywise xx - Allash (e. Alabaster) F-91, br m stj, 167 cm mkh.
Athlet Z är efter Almé - Gotthard. Han har lämnat flera framstående avelshingstar och sporthästar, bla Montreal, Athletico, Adelfos och Athlet.
Follywise xx är av Nearcos hingstlinje.
Athletica har tävlat till och med 1.20 hoppning av Maria Bäckström innan en skada i korset stoppade karriären.
Hon har tre avkommor:
Atlantica Killigrew e. Accord II( tävl. 1.20, avlivad pga skada)
Atlas C e. Cortez ( placerad femma i femårschampionatet i Falsterbo -05 och uttagen till unghäst-VM, finalplats i sexårschampionatet i Falsterbo -06) Atlas tävlas av Olof Smith.
Lahto e. Lancier 987, f-06.
Athletica är konstaterat dräktig med Lancier 987.

Athletica är såld till Stall Karupslund och Olof Smith.